Sikkerhedsdøre til private

SIKKERHEDSDØRE TIL PRIVATE

Sikkerhedsdøren A/S producere og levere et bredt sortiment inden for Brand- og Sikkerhedsdøre.

Dørene leveres i forskellige sikkerheds- og brandklasser, og kan på alle måder tilpasses kundens behov og ønsker.

Derudover er dørene også både lyd og lugtdæmmende, da alle vores døre er termoisolerede, hvilket giver forbedret indeklima og besparelse på varmeregningen.

Vores døre sidder i dag i mange hjem, både private villaer, ejerforeninger, andelsforeninger og boligselskaber. Dette skyldes primært vores fleksible løsninger, hvor også nem og billig vedligeholdelse og drift af dørene er en vigtig faktor.

Fronten på alle vores sikkerhedsdøre kan nemt udskiftes, hvilket gør det nemt og billigt at vedligeholde døren som bliver udsat for stort slid.

Vores dygtige fagfolk har mange års erfaring fra branchen, og vi står altid til rådighed for spørgsmål omkring projekter og tilbud.

Attraktive priser

Hos Sikkerhedsdøren A/S tilbyder vi en attraktiv og konkurrencedygtig pris på udskiftning af jeres nuværende døre til sikkerhedsdøre.

Der har været et fald i indbrud de seneste år, men i forhold til EU, så er Danmark et af de lande, der bliver begået flest indbrud i, i forhold til husstande pr. indbygger.

Om det er fordi der har været en stigende interesse i og efterspørgsel på sikkerhedsdøre, skal vi lade stå hen i det uvisse.

Et sikkert tilbud

  • Magnum STANDARD sikkerhedsdør
  • Demontage af eksisterende dør
  • Levering og montering af sikkerhedsdør
  • 5 års garanti på dør og installation

ELLER

Sikkerhedsdøren A/S har et samarbejde med Basisbank om at tilbyde dig muligheden for at låne til en sikkerhedsdør til 0% i rente.
Magnum sikkerheds dør med helt glat front

Hos Sikkerhedsdøren A/S tror vi der er en sammenhæng

En sikkerhedsdør, har en forebyggende effekt. De fleste indbrudsforsøg bliver opgivet, hvis tyven ser at der er tale om en sikkerhedsdør. Du kan læse mere om forebyggelse af indbrud i pjecen fra Trygfonden (PDF).

Som boligejer er der altid en fordel ved at udskifte sine eksisterende døre til sikkerhedsdøre, ikke kun for at undgå indbrud, men også i forhold til indemiljø og brandbekæmpelse.

MONTERING OG LEVERING INDENFOR 48 TIMER

Hos Sikkerhedsdøren A/S kan vi tilbyde levering og montering indenfor 48 timer,
med en standard løsning fra vores egen dørserie “MAGNUM”

RING NU PÅ

61 43 40 53