Montageteam

Lej et montageteam

Sikkerhedsdøren A/S tilbyder alle virksomheder at kunne leje vores montageteams til at løse jeres montageopgaver på jeres byggesager. Vores montageteams er alle uddannede tømrere og låsesmede, som har stor ekspertise i dørmontager. De kan alle arbejde selvstændigt på komplekse byggesager. Vores montageteams kan indlejes på timebasis og vi garantere kvalitet, hurtig montage samt opstart inden for 48 timer. Vores montører er fleksible, og kan arbejde både aften og weekender såfremt dette skulle være nødvendigt, for at kunne løse de udfordringer byggesagerne måtte byde på. Vores medarbejdere er alle danske håndværkere og ansat under til alle tider gældende overenskomster. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Eget metalværksted

Vi har derudover vores eget metalværksted hvor vi kan fremstille alle komponenter der kræves til specielle dørmontager og vi kan også fremstille specielle komponenter på vores fuldt udstyrede metalværksted. Vi laver service på alle typer stål/brand og sikkerhedsdøre døre og har fuldt udstyrede servicebiler der kan reparerer stort set alt. Vi har derudover samarbejde med en glarmester der kan løse eventuelle glasskader på døre uanset type og fabrikat.

Midlertidig løsning indenfor 24 timer

Ved skader eller indbrudforsøg garanterer vi en midlertidig løsning inden for 24 timer.

Vores montageteam

Lasse Solheim
Montagechef

Telefon 20 65 21 99

Alex Henriksen
Projektleder

Telefon 23 82 37 37

Henrik Norsbo
Koordinator

Telefon 40 12 40 39

Bo Knudsen
Låsemontør

Sikkerhedsdøren A/S

Dan Pedersen
Låsemontør

Sikkerhedsdøren A/S

Kasper Markussen
Montør

Sikkerhedsdøren A/S

Kasper Nordstrand
Montør

Sikkerhedsdøren A/S

Chris Neumann
Montør

Sikkerhedsdøren A/S

Et produkt fra sikkerhedsdøren A/S

Vores MAGNUM Døre

Udover indbrudsikringen er dørene specielt udviklet til at holde brand, lyd, lugt og røg udefra boligen og dermed medvirkende til at redde liv. Sikerhedsdørene er termoisoleret, hvilket giver et forbedret indeklima.

Vores MAGNUM Sikkerhedsdøre er fremstillet i stål og forebygger alle former for indtrængen i hjemmet. Dørene er konstruerede til at modstå ethvert indbrudforsøg og er godkendt efter EN 1627 i klasse 3-4 og 5

Magnum sikkerheds dør med helt glat front

MONTERING OG LEVERING INDENFOR 48 TIMER

Hos Sikkerhedsdøren A/S kan vi tilbyde levering og montering indenfor 48 timer,
med en standard løsning fra vores egen dørserie “MAGNUM”

RING NU PÅ