Sikkerhedsdøre til erhverv

Professionel leverandør og montør

Med et samarbejde med Sikkerhedsdøren A/S. Får du en professionel leverandør, montør og udvikler af sikkerheds døre. Vi klarer også alle øvrige dørtyper til erhverv og virksomheder. Sikkerhedsdøren A/S er et datterselskab af BRICA sikring A/S som er leverandør af sikkerheds systemer til virksomheder på sjælland.

Uforpligtende tilbud på sikkerhedsdøre

Har du brug for et møde eller bare vil modtage et uforpligtende tilbud. Så er du altid velkommen til at kontakte os. Med en MAGNUM Standard sikkerhedsdør, kan vi hos Sikkerhedsdøren A/S leverer og monterer indenfor 48 timer.

Medarbejdere med fokus på kvalitet

Vores montører er alle uddannede håndværker og har arbejdet indenfor tømrefaget gennem flere år. Hos Sikkerhedsdøren A/S er det vores målsætning at have danmarks bedste montør team. Vores medarbejdere er løbende på kursus og er selvstændige, serviceminded og klar til at udfører jeres nye opgave.

Et produkt fra sikkerhedsdøren A/S

Vores MAGNUM Døre

Udover indbrudsikringen er dørene specielt udviklet til at holde brand, lyd, lugt og røg udefra boligen og dermed medvirkende til at redde liv. Sikerhedsdørene er termoisoleret, hvilket giver et forbedret indeklima.

Vores MAGNUM Sikkerhedsdøre er fremstillet i stål og forebygger alle former for indtrængen i hjemmet. Dørene er konstruerede til at modstå ethvert indbrudforsøg og er godkendt efter EN 1627 i klasse 3-4 og 5

Magnum sikkerheds dør med helt glat front

MONTERING OG LEVERING INDENFOR 48 TIMER

Hos Sikkerhedsdøren A/S kan vi tilbyde levering og montering indenfor 48 timer, med en standard løsning fra vores egen dørserie “MAGNUM”

RING NU PÅ