Sikkerhedsdøre til boligforeninger

Konkurrencedygtige priser

Hos Sikkerhedsdøren A/S tilbyder vi en attraktiv og konkurrencedygtig pris, på udskiftning af jeres døre i din boligforening eller boligselskab. Vi har allerede omfattende opgaver, for flere store boligselskaber. Vi har på den måde opnået en ekspertise i at koordinere montering af mange sikkerhedsdøre i boligforeninger.

Fald i indbrud på grund af sikkerhedsdøre

Der har været et fald i indbrud, de seneste år. Men i forhold til resten af europa, så er Danmark et af de lande, hvor der bliver begået flest indbrud, i forhold til husstande.

Faldet i indbrud skal ses som et resultat af, at flere boligforeninger har fået monteret sikkerhedsdøre. De nye typer sikkerhedsdøre, er næsten umulige for en indbrudstyv at forcere. Og med en effektiv skiltning, så opgiver tyven sit forehavende. Dermed oplever de fleste med en ny sikkerhedsdør, at der ikke engang bliver forsøgt at bryde ind.

Valg af sikkerhedsdør til boligforeninger

Der findes mange forskellige typer sikkerhedsdøre på markedet. Hos Sikkerhedsdøren A/S har vi udviklet vores egen dørserie “MAGNUM” og vores MAGNUM Euro er den fortrukne sikkerhedsdør til boligforeninger. Du kan læse mere om MAGNUM Euro herunder.

Som boligselskab eller boligforening er der altid en fordel ved at udskifte sine eksisterende døre til sikkerhedsdøre. Ikke kun for at lejeren undgår indbrud, men også i forhold til lyddæmpning og brandbekæmpelse.

Vi skifter glas i vinduer og døre

Vi foretager også hurtig opmåling og levering og udskiftning af alle typer af glas i både vinduer og døre.

Et produkt fra Sikkerhedsdøren

Vores MAGNUM Døre

Udover indbrudsikringen er dørene specielt udviklet til at holde brand, lyd, lugt og røg udefra boligen og dermed medvirkende til at redde liv. Sikerhedsdørene er termoisoleret, hvilket giver et forbedret indeklima.

Vores MAGNUM Sikkerhedsdøre er fremstillet i stål og forebygger alle former for indtrængen i hjemmet. Dørene er konstruerede til at modstå ethvert indbrudforsøg og er godkendt efter EN 1627 i klasse 3-4 og 5

Magnum sikkerheds dør med helt glat front

MONTERING OG LEVERING INDENFOR 48 TIMER

Hos Sikkerhedsdøren A/S kan vi tilbyde levering og montering indenfor 48 timer,
med en standard løsning fra vores egen dørserie “MAGNUM”

RING NU PÅ